bolster-vervolg

Aanmelding van uw kind

Als u overweegt uw kind op onze school aan te melden, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en rondleiding of een informatiebijéénkomst bezoeken. Hieronder kunt u lezen op welke data deze informatiebijéénkomsten plaatsvinden. U kunt u zich aanmelden voor een informatiebijéénkomst door te bellen naar 033-4617970 of u kunt een e-mail sturen. Tijdens de informatiebijéénkomst vertellen wij u graag iets over onze school en is er ruimte voor uw vragen. Natuurlijk laten we de school graag aan u zien.

In 2019/2020 organiseren wij weer vijf informatiebijéénkomsten. Hieronder kunt u lezen welke vijf data dat zijn. De informatiebijéénkomst start om 9.00 uur en duurt ongeveer tot 10.15 uur.

Wij adviseren om uw kind aan te melden rond de leeftijd van 2,5 jaar. Hiervoor kunt u een vooraanmeldingsformulier downloaden op onze website en ingevuld retourneren aan de school. Als uw kind drie jaar wordt, wordt dit automatisch omgezet in een aanmelding. Is uw kind reeds drie jaar, dan kunt u het volgende aanmeldingsformulier downloaden aanmeldingsformulier

Na aanmelding gaan wij er vanuit, dat in beginsel alle kinderen bij ons op school kunnen worden toegelaten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de zorg binnen een groep wordt gekeken of uw kind ook daadwerkelijk kan worden geplaatst bij ons op school.

De ingevulde formulieren kunt u sturen naar ons e-mailadres of ons postadres. Als de school de aanmelding heeft ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging.

Zie ook ons aanname- en plaatsingsbeleid.

Wilt u meer weten over onze school? Dan bent u van harte welkom op één van onze voorlichtingsochtenden.

De data voor het schooljaar 2019-2020 zijn:

  • Vrijdag 20 september 2019
  • Woensdag 13 november 2019
  • Vrijdag 17 januari 2020
  • Vrijdag 6 maart 2020 (Open-dag  PCBO scholen)
  • Woensdag 22 april 2020
  • Vrijdag 5 juni 2020

Lukt het u niet op één van deze data te komen, dan kunt u altijd via onze secretaresse een aparte  afspraak maken.

Hartelijke groet,

Het team van De Bolster

Meer details in de schoolgids

2019-2020