bolster-vervolg

Aanmelding van uw kind

Als u overweegt uw kind op onze school aan te melden, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en rondleiding of een informatiebijéénkomst bezoeken. Hieronder kunt u lezen op welke data deze informatiebijéénkomsten plaatsvinden. U kunt zich aanmelden voor een informatiebijéénkomst door te bellen naar 033-4617970 of u kunt een              e-mail sturen. Tijdens een informatiebijéénkomst vertellen wij u iets over onze school en is er ruimte voor uw vragen. We sluiten de informatiebijéénkomst af met een rondleiding door de school.

In 2019/2020 organiseren wij weer vijf informatiebijéénkomsten. Hieronder kunt u lezen welke vijf data dat zijn. De informatiebijéénkomst start om 9.00 uur en duurt ongeveer tot 10.15 uur.

Wij adviseren om uw kind aan te melden rond de leeftijd van 2,5 jaar. Hiervoor kunt u op onze website een vooraanmeldformulier  downloaden en ingevuld retourneren aan de school. Als uw kind drie jaar wordt, wordt dit automatisch omgezet in een definitieve aanmelding. Is uw kind reeds drie jaar, dan kunt u het volgende aanmeldformulier downloaden

In beginsel kunnen alle kinderen bij ons op school worden toegelaten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de zorg binnen een groep wordt gekeken of uw kind ook daadwerkelijk kan worden geplaatst bij ons op school. Indien uw kind definitief kan worden geplaatst bij ons op school ontvangt u per mail een bevestiging. 

De ingevulde formulieren kunt u sturen via de mail of  naar ons postadres. Als de school de (voor) aanmelding heeft ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging.

Zie ook ons aanname- en plaatsingsbeleid.

Wilt u meer weten over onze school? Dan bent u van harte welkom op één van onze voorlichtingsochtenden.

In het schooljaar 2019-2020 zijn er geen voorlichtingsochtenden meer bij ons op school i.v.m. de maatregelen die er zijn getroffen voor scholen n.a.v. het Coronavirus. De laatste datum die wij gepland hadden dit schooljaar komt dan ook te vervallen. U kunt zich aanmelden voor een informatieochtend in het nieuwe schooljaar of voor een persoonlijke afspraak in dit schooljaar of in het schooljaar 2020-2021. In beide gevallen kunt contact opnemen met onze administratie: tel.033-4617970

Hartelijke groet,

Het team van De Bolster

Meer details in de schoolgids

2019-2020