bolster-vervolg

Aanmelding van uw kind

U kunt zich aanmelden voor een persoonlijk gesprek door te bellen naar 033-4617970 of u kunt een  e-mail sturen. 

Wij adviseren om uw kind aan te melden rond de leeftijd van 2,5 jaar. Hiervoor kunt u op deze website een vooraanmeldformulier  downloaden en ingevuld retourneren aan de school. Als uw kind drie jaar wordt, wordt dit automatisch omgezet in een definitieve aanmelding. Is uw kind reeds drie jaar, dan kunt u het volgende aanmeldformulier downloaden. Als u door verhuizing voor onze school kiest maakt u gebruik van het zij-instroomformulier.

In beginsel kunnen alle kinderen bij ons op school worden toegelaten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de zorg binnen een groep wordt gekeken of uw kind ook daadwerkelijk kan worden geplaatst. Indien uw kind definitief leerling kan worden bij ons op school, ontvangt u per mail een bevestiging. 

Aanvulling op bovenstaande: Voor het schooljaar 2023-2024 hebben de groepen 2, 3 en 6 momenteel het maximum aantal leerlingen. Hier kunnen we helaas geen nieuwe leerlingen meer plaatsen. Uw kind kan wel op een wachtlijst geplaatst worden.

De ingevulde formulieren kunt u sturen via de mail of  naar ons postadres. Als de school de (voor) aanmelding heeft ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging.

Zie ook ons aanname- en plaatsingsbeleid.

Hartelijke groet,

Het team van De Bolster

Meer details in de schoolgids